• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

True Story neemt schrijf- en redactiewerk uit handen, verhoogt de kwaliteit van tekstproducties en biedt toegevoegde waarde door ons oog voor het bijzondere verhaal. Zoals in deze korte film, met story en script van onze hand.

Ik schreef trouwens ook dit boek bij uitgeverij Inside (bekend van Kieft en Gijp). 

Ghostwriting

Graag een blog of artikel schrijven, maar u komt er niet aan toe? Na een kwartiertje bellen een tekst teruglezen die precies weergeeft wat u wilt vertellen? Een tekst waarin uw stem doorklinkt? Wij zijn gespecialiseerd in ghostwriterschap. Dat doen we onder meer voor partners en consultants van BDO Accountants & Adviseurs.

Merkverhalen

Met de juiste woorden, zinnen en verhalen uw business verder helpen? Bouwen aan uw merk? De zeggingskracht van verhalen is de sleutel tot (zakelijk) succes.

Vanuit die filosofie maakt en verspreidt True Story relevante en betekenisvolle content, die naadloos aansluit op de bedrijfsstrategie. Noem het storytelling als je wilt, noem het truthtelling als je kunt. Een greep uit de mogelijkheden: content-/en communicatiestrategie en tekstadvies, visiestukken, speeches, tekstadvies, contentstrategie, scenario’s en scripts voor videoproducties.

Tekstschrijven

True Story is thuis in alle disciplines van het tekstschrijven; van hyper-activerende copy, met als grote doel conversie, tot verhelderende (voorlichtings)teksten, zodat mensen eindelijk eens begrijpen waar u voor ze kunt betekenen.

Wij zijn uw copywriter, tekstschrijver en bedrijfsjournalist. Uw razende reporter als u wilt. Wat voor soort teksten? Denk aan webteksten (SEO), whitepapers, bedrijfsverhalen, advertorials, artikelen (voor free publicity en sponsored magazines), testimonials, persberichten, direct mailings, nieuwsbrieven, brochures, reportages, speeches, AdWords en proza (fictie & non-fictie).

Redactie/correctie

Van onleesbare teksten ware pageturners maken? Kunt u zich geen schoonheidsfoutjes veroorloven in die belangrijke uitnodiging of whitepaper? Wilt u ritme aanbrengen in die eentonige lap tekst? Gooi maar over de schutting. Maken wij er iets moois van. Iets lekkers.

Wij herschrijven, redigeren en corrigeren jaarverslagen, rapporten, whitepapers, webteksten, magazines, artikelen, brochures, columns, voorwoorden, nawoorden, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. En met alle plezier schuiven we aan bij de redactievergadering van uw sponsored magazine, personeelsblad of relatiemagazine.