• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De naam True Story is ontstaan vanuit de gedachte dat storytelling pas werkt als organisaties hun echte verhaal vertellen. Dat is belangrijk om geloofwaardig over te komen en mensen voor je te winnen. De term truthtelling is eigenlijk beter op zijn plaats dan storytelling.

Waarom we bestaan 

True Story helpt organisaties bij het vaststellen, vormgeven en funderen van een overtuigende bedrijfsidentiteit. Door het creëren en verspreiden van relevante, betekenisvolle content brengen wij het verhaal van organisaties tot leven, of blazen het nieuw leven in, en maken het verhaal wereldkundig. Vanuit de overtuiging dat de zeggingskracht van verhalen bedrijven laat groeien, dat de kracht van content zakelijk succes verhoogt. Noem het gerust verhalenmarketing. Noem het truthtelling.

Over de oprichter/eigenaar

Rick van Leeuwen is een verhalenschrijver met een achtergrond als allround tekstschrijver, (bedrijfs)journalist, copywriter én prozaschrijver. Een verhalenschrijver met journalistieke inborst, die inbeeldingsvermogen en schrijfvaardigheid aan elkaar verbindt. Als allround tekstschrijver werkte hij ruim tien jaar voor een toonaangevend pr-bureau.

Als prozaschrijver publiceerde hij een roman en talloze korte verhalen, wat alles zegt over zijn passie voor storytelling. Hij kan als geen ander in de huid kruipen van een personage en heeft de verteltechnieken in huis om in de taal van dat personage de gewenste doelgroep aan te spreken. Als een kameleon kan hij elke gedaante aannemen in alle omgevingen.