• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

True Story combineert schrijfvaardigheid en verbeeldingskracht om verhalen van organisaties (weer) tot leven te brengen, nieuw leven in te blazen en wereldkundig te maken. Vanuit de filosofie dat de zeggingskracht van verhalen de sleutel is tot (zakelijk) succes van organisaties. Als u van storytelling tenminste truthtelling durft te maken.

Onze opdrachtgevers zijn:

BDO Accountants & Adviseurs

We schrijven voor alle branchegroepen van BDO Nederland; van blogs (voor partners en consultants) en whitepapers tot webteksten en sfeerverslagen van events. Met deze middelen leveren we een bijdrage aan de inbound marketingstrategie waarmee deze contentgedreven organisatie potentiële klanten probeert verder te helpen bij hun queeste naar relevante informatie en advies op maat.

Bouwcenter 

In opdracht van de overkoepelend organisatie van alle (88) Bouwcenter-vestigingen in Nederland schrijven elke maand een reeks nieuwe blogs, ter inspiratie en informatie voor inkopers, professionele klussers en consumenten. Ter aankondiging van die blogs schrijven we teasers voor de maandelijkse folders van deze ketenorganisatie.

BPRC 

True Story is ook actief in de wetenschappelijke wereld. Niet alleen de teksten op deze website zijn van onze hand, maar ook de gedachte achter dit platform. Samen met de opdrachtgever hebben we communicatiestrategie ontwikkeld die als blauwdruk fungeert voor alle content die we schrijven vanuit dit onderzoeksinstituut; van persberichten* en video's tot nieuwsitems en jaarverslagen.   

*Het persbericht 'Java-apen geschikt voor vaccintesten coronavirus' op nu.nl is een full blood True Story-productie. 

Andreas College 

Voor deze Katwijkse scholengemeenschap (met drie middelbare scholen) schrijven we advertorials, persberichten (voorbeeld) en waren we nauw betrokken bij de 'coronacommunicatie' aan ouders en medewerkers. 

Young Capital

De ster van dit uitzendbureau is rijzende. Niemand kan meer om Young Capital heen. Dit snelgroeiende bedrijf positioneert zich onder meer als dé specialist voor het vinden van webcaretalent. In dat licht schreven wij een reeks van advertorials (met medewerking van onder KPN, ABN Amro en Cendris) voor het magazine CustomerFirst, dé toonaangevende vaktitel op het gebied van customer servicemanagement. Verder schreven wij vacatures en SEO-teksten voor dit hippe merk. 

Hornbach

Van die reclames, ja. En van dat riedeltje. Zitten wij niet achter. Wel van onze hand zijn persberichten voor landelijke, regionale en vakmedia. Net als de artikelen in de magazines die Hornbach uitgeeft voor personeel en voor professionals in de bouw. Jawohl! Wij werkten voor Hornbach in opdracht van een toonaangevend fullservice communicatiebureau. 

Provincie Noord-Holland

Voor deze grote overheidsorganisatie schreven wij een bundeling voor verhalen over burgerparticipatie. Ter inspiratie en motivatie voor ambtenaren die met dit thema aan de slag (zouden) moeten. 

MKB

True Story Communicatie werkt ook graag en veel voor midden-kleinbedrijven. De ene keer rechtstreeks, dan weer via een bevriend reclamebureau, zoals Buro Brein of Dune Pebbler. De waarheid is (en dat vinden we helemaal niet erg) dat die bedrijven en bureaus ons vooral weten te vinden voor de teksten van websites. Hieronder een greep uit de websites met teksten uit ons toetsenbord.

Bouw
Veriscan (specialist in brandveiligheidsadvies)
Safety2 (totaalpartner in brandveiligheid en inbraakbeveiliging)
LT Afbouw (stukadoorsbedrijf)

Educatief
Numo (online leermiddel voor rekenen en talen
Atsync (online leren trainen) 
Salescultuur (verkoopbevordering, cases)
Effectivitijd (specialist in snellezen en midmap, blogs en e-book)
Process Communication Nederland (trainers trainen, blogs)
Kees Koek Coaching (loopbaancoach)

IT/Zorg
MI Consultancy (medische software)
Dunas Zorg (Gezinsbegeleiding, Sport & 
Activiteit)

Industrie en transport
Gasflessen.nl
Droogijs.nl
Jongeneel Wasstraat

Food
Eatdutchwaffles (internationaal stroopwafelmerk)
Dutchfoodconcepts (cateringbedrijf)

Wonen
Makelaars aan Zee 
Horizon Tuinmeubelen

Toerisme
Visit Aalsmeer
Visit Twente (blogs)
Boerderij Fryhof